U bent wellicht op zoek naar een nieuwe website of u wilt uw huidige website graag updaten of wijzigen. Voor deze zaken zit u goed bij Kluskens-Design.

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Websites die opvallen. Dat is onze expertise.

U krijgt immers maar een keer de kans om een eerste indruk bij uw bezoekers achter te laten. Deze indruk krijgt men binnen de eerste 10 seconden van het bezoek aan uw website. U hebt dus niet veel tijd.

Het is dus belangrijk om een professioneel, opvallend en duidelijk design te gebruiken zodat uw bezoekers direct geboeid door uw website zullen bladeren. Uiteraard is dit nog niet alles.

De navigatiestructuur, de inhoud, het onderhoud en de vindbaarheid in de zoekmachines zijn belangrijke aspecten voor een succesvolle website (uw website is uw marketingtool), evenals een goed programma voor statistische gegevens omtrent de bezoekers van uw website.

Wij zorgen dat u met uw website betere resultaten behaalt. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder met een leuke website op het internet

Statistieken

Gebruikers
1
Artikelen
15
Artikelen bekeken hits
154816